Camilla Dahl Aller

Camilla Dahl Aller har en bachelor i jura fra Københavns Universitet og er nu ved at færdiggøre kandidatuddannelsen i jura. Gennem uddannelsen har Camilla haft sit primære fokus på strafferet og familieret. 

Camilla har været ansat i Mie Sønder Koch Advokatfirma siden 1. juli 2021, hvor hun assisterer Mie både i straffesager og i forældreansvarssager.

Camilla holder endvidere selv klientmøder og hjælper her særligt med at udarbejde ansøgninger om samvær, bopæl og forældremyndighed.

Camilla møder endvidere som bisidder i Familieretshusene, hvis du skulle have behov for den ekstra tryghed, der ligger i at have bistand under mødet af en person med særlig viden indenfor familieretten. 

Camilla lægger – ligesom Mie – særlig vægt på  at yde professionel, kompetent og ærlig rådgivning. 

Tidligere har Camilla arbejdet sammen med Mie i Storm Thygesen Advokatfirma, hvor hun ligeledes arbejdede med strafferet og familieret. Camilla har derfor allerede et indgående kendskab til både strafferetten og familieretten.

Timeprisen for Camillas arbejde er 1.250 kr. inkl. moms.

Ønsker du at kontakte Camilla direkte, kan hun træffes på tlf. 30631344 og på mail cda@mskadvokat.dk.

Anbefalinger:

Jeg vil meget gerne sige tak for støtten i går. Du var meget rolig, professionel, og det er jeg taknemmelig for. Kontrasten mellem dig og din modpart var iøjefaldende for mit vedkommende.”