Bistandsadvokat

Din støtte i retssager

Når man som offer udsættes for eksempelvis vold eller voldtægt, er det vigtigt at vide, at man har ret til juridisk bistand i form af en bistandsadvokat. Hos MSK Advokat er vi her for at hjælpe dig gennem hele processen, fra afhøringer ved politiet til den efterfølgende retssag.

Bistandsadvokatens primære rolle er at beskytte, støtte og styrke den forurettedes position under efterforskningen af straffesagen og i retten. Dette inkluderer også at hjælpe med at fastlægge erstatningskrav og tage sig af andre generelle opgaver til forurettedes fordel, såsom at tilskynde til lægehjælp eller psykologisk bistand.

Det er vigtigt at bemærke, at du har ret til at vælge den advokat, der skal fungere som din bistandsadvokat. Alternativt vil du normalt blive tilknyttet en advokat fra retskredsen. Salæret for en bistandsadvokat dækkes af staten eller via din retshjælpsforsikring, hvilket betyder, at det er omkostningsfrit at blive repræsenteret af en bistandsadvokat som forurettet.

Hos MSK Advokat er vores døre altid åbne for forurettede, der har brug for rådgivning og støtte. Vi står til rådighed for at besvare dine spørgsmål og give dig den hjælp, du har brug for.

Som en generel retningslinje afsluttes bistandsadvokatens arbejde normalt, når straffesagen er afsluttet. Vores advokater hos MSK Advokat går imidlertid ofte et skridt videre ved at hjælpe folk med at indgive erstatningskrav hos Erstatningsnævnet.

Vores erstatningsadvokater hos MSK Advokat har den nødvendige ekspertise til at håndtere erstatningskrav på vegne af forurettede i sager om vold, voldtægt og på vegne af efterladte pårørende. Du er ikke alene – vi er her for at støtte dig gennem hele processen.

Lad os hjælpe dig!

Kontakt os

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen
til at skrive eller ringe til Mie Sønder Koch Advokatfirma. Det er gratis og uforpligtende. Udfyld formularen så kontakter vi dig indenfor 24 timer alle hverdage. 

Mød teamet bag
Mie Sønder Koch
Advokatfirma

Mie Sønder Koch Advokatfirma blev stiftet tilbage i 2020. I dag er kontoret vokset og består nu yderligere af advokat Mie Kjær, advokat Tine Linde og stud.jur. Mikkel Kirkegaard. 

Mie Sønder Koch

Indehaver & Advokat (L)

Mie Sønder Koch

Ejer & Advokat
Mød Mie Sønder Koch

Mie Kjær

Advokat

Mie Kjær

Advokat
Mød Mie Kjær

Tine Linde

Advokat

Tine Linde

Advokat
Mød Tine Linde

Hør advokat Mie Sønder Koch fortælle, hvordan advokaterne i Mie Sønder Koch Advokatfirma kan hjælpe dig.