Familieret

Familiesager er meget følsomme sager, hvor det kan være svært selv at få et overblik over sagens faktiske og juridiske forhold. Familiesager er også sager, hvor der ofte skal handles hurtigt, fordi en af forældrene har mistet kontakten til barnet og konfliktniveauet stiger. Uden den rigtige advokatbistand kan du nemt rette fokus forkert og i værste fald skade din egen sag og i sidste ende dit barn.

Jeg har arbejdet med familieret siden 2014. Jeg beskæftiger mig primært med forældremyndighed, bopæl og samvær. Jeg møder i familiesager flere gange om ugen i hele landet og har derfor solid erfaring indenfor det familieretlige område. Jeg tilbyder alt fra telefonisk rådgivning til bistand i familieretshusene, familieretterne og landsretterne.

I mit arbejde som familieadvokat lægger jeg stor vægt på at yde en professionel, kompetent, saglig og ærlig rådgivning. Jeg tager dyb afstand fra konfliktoptrappende adfærd – fordi jeg ved, at det skader din sag – og jeg går aldrig på kompromis med barnets tarv.

Du kan altid kontakte mig for en indledende snak om din sag. Det er gratis og uforpligtende. 

Kontakt mig

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen
til at skrive eller ringe til mig.