Mie Sønder Koch

Mie Sønder Koch

Straffesager

Jeg har arbejdet med straffesager siden 2003. Først som anklager ved politiet og ved statsadvokaten og siden 2014 som forsvarer. Jeg har oparbejdet stor viden og erfaring med alle typer af straffesager, som jeg fører i hele landet både i byret og landsret. Jeg kan derfor repræsentere dig i alle former for straffesager, uanset hvor i landet sagen er anlagt og uanset sagens størrelse. Jeg arbejder aktivt og kompromisløst for at opnå det bedste resultat for dig uanset sagens karakter.

Jeg har endvidere i en årrække arbejdet med straffuldbyrdelse i Direktoratet for Kriminalforsorgen og i Statsfængslet ved Horserød. Hvis du bliver dømt skyldig, hjælper jeg dig med alle typer af spørgsmål, der kan opstå under din afsoning. Det kan særligt være spørgsmål vedrørende udgang, frigang, udstationering og prøveløsladelse. Du har rettigheder og muligheder under din afsoning, og jeg kan sikre dig den bedst mulige afsoning, herunder at du bliver prøveløsladt så tidligt som muligt.

Anmeldelser:

Super dygtig og engageret.

Kompetent, ærlig og svarer hurtigt tilbage.

De bedste anbefalinger til Mie! Kompetent og detaljeorienteret og svigter aldrig. Hun er der altid og gør gerne lige det ekstra der skal til.

Når du er min forsvarer, er jeg ikke bange for noget som helst. Går ind  med lukkede øjne fordi jeg er sikker på resultaterne bliver positive.

Vil bare lige sige tusind tak for din gode hjælp i gårdagens retssag og hele vejen igennem. Viser virkelig hvor skarp og dygtig en forsvarsadvokat, du er.

Familiesager

Jeg har arbejdet med familiesager siden 2014, særligt forældreansvarssager vedrørende forældremyndighed, bopæl og samvær og tvangsanbringelsessager.

Jeg har oparbejdet stor viden og erfaring med disse typer af familiesager.

I forældreansvarssagerne møder jeg i Familieretshusene og Familieretterne i hele landet.

I tvangsanbringelsessagerne møder jeg i Børn og Ungeudvalget, Ankestyrelsen og retterne i hele landet.

Jeg kan derfor repræsentere dig i disse sager, uanset hvor i landet sagen er anlagt.

Jeg arbejder med en konfliktnedtrappende vinkel, da jeg ved, at det giver dig det bedste resultat, og jeg går aldrig på kompromis med barnets bedste.

Anmeldelser:

Kan helt klart anbefale advokat Mie S. Koch. Kompetent, saglig og svarer hurtigt på henvendelser. Hun hjælper mig pt. med en forældreansvarssag, og jeg har fra starten været tryg ved at overlade sagsprocessen til Mie. En § 7 sag er nået i retten på rekordtid, og procesfejl er spottet hurtigt og udbedret øjeblikkeligt. 6 stjerner værdig!

 Den bedste advokat som gør sit bedste. Hvis du ikke var der, ville jeg have mistet håbet. Du har den største respekt fra mig. Er så taknemmelig for dig. 

Jeg takker dig af hele mit hjerte for al den hjælp, du har givet mig indtil nu. Ved godt vi ikke er så langt i sagen endnu, men uden dig og din hjælp og støtte, havde jeg nok (helt sikkert) gjort nogle dumme ting. Så tak Mie tak. 

Om Mie Sønder Koch

Jeg tager sager i hele landet og møder således med dig uanset, hvor sagen er anlagt. 

Jeg udøver gratis juridisk rådgivning i Mandecentret København én gang om ugen. 

Privat er jeg bosiddende i København, jeg er gift og har tre børn. Tvillingedrenge født i 2006 og  en datter født i 2007. 

2020 – : Advokat (L) og indehaver i Mie Sønder Koch Advokatfirma

2014-2019: Advokat i Storm Thygesen Advokatfirma

2013: Advokatfuldmægtig i Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen

2011-2012: Dommerfuldmægtig ved Retten på Frederiksberg

2010-2011: Fængselsfuldmægtig i Direktoratet for Kriminalforsorgen og ved Statsfængslet i Horserød

2003-2010: Anklager ved Politimesteren i Nakskov, Politidirektøren i Københavns Vestegn og ved Statsadvokaten for Københavns Vestegn og Nordsjælland 

Følg mig på Facebook
eller kontakt mig via messenger